Clinica de terapii complementare Quantum Ploiesti

CURSURI

12271114_10205062790384896_2126777848_o

Cursuri Reiki:

Reiki este un sistem de autocunoastere, autocontrol,  evolutie personala si spirituala prin care practicantul este acordat la Sursa de Energie Universala.  Prin initiere, vi se deschide un anumit canal energetic care va reconecteaza la sursa de Energie Universala pentru tot restul vietii. In urma folosirii acestei energii, atat in terapia personala cat si pentru cei care solicita aceasta; plus tot cea ce puteti optimiza prin lucrul cu Reiki, fluxul de energie va creste, corpurile subtile ale practicantului se vor rafina ducand astfel la cresterea spiritula.

Beneficii aduse de practica Reiki:

 • Un sistem de evolutie spirituala care ofera rezultate rapide si in siguranta deplina.
 • Bun pentru autodidacti, exercitiul individual fiind de mare importanta.
 • Lipsit de contraindicatii majore fiind simplu de folosit si intuitiv.
 • Are efecte imediate, permitand si celor mai sceptici sa se convinga de realitatea lumii energetice.
 • Poate fi practicat de oricine indiferent de sex, varsta sau religie, potentand chiar practicile spirituale personale.
 • Chiar si cei mai sceptici, descopera abilitatea de a detecta zonele din corpul lor sau al altora care necesita  vindecare.

Ce poate fi mai usor decat sa aplici mainile pe zona afectata, fara concentrare mentala speciala, pentru alinarea si vindecarea suferintelor ?

Pentru a practica Reiki, este necesara initierea pe care o poate face numai un maestru-profesor. Reiki este o energie conştientă care provine dintr-o dimensiune superioară. Poartă în ea vibraţiile iubirii, armoniei şi vindecării, iar esenţa ei este lumina pură.

Quantum Gendai Reiki Ryoho este un sistem creeat pentru: vitalizarea, armonizarea si vindecarea minţii, sufletului şi corpului, mergand pana la creşterea spirituală. Deoarece am studiat atât Reiki Ryoho Tradiţional cât şi stilul Reiki Vestic, am organizat tehnicile astfel încât Reiki să poată fi practicat în viaţa de zi cu zi.

Creatorul metodei, Usui Sensei spunea : „Reiki este Ki (energie vitala), şi lumină, şi umple Universul”. Energia Reiki există ca vibraţie care îi duce pe toţi spre armonie.
Tehnicile din Quantum Gendai Reiki Ryoho sunt definite ca tehnici de auto-purificare şi de auto-îmbunătăţire. Prin practicarea lor conştientă, sistemul de recepţie se formează şi, în timp, devine posibil ca să fim întotdeauna în rezonanţă cu frecvenţa Reiki.

Doar a învăţa sau a folosi tehnicile nu reprezintă scopul Quantum Gendai Reiki Ryoho, importantă este punerea la punct a sistemului de recepţie şi a fi în rezonanţă cu Reiki.

Programul cursului de Gendai – Usui Reiki nivelul 1 (Shoden):

– istoricul Reiki;

– explicarea ideogramei si cuvantului Reiki;

– principiile Reiki;

– prezentarea si practica celor 12 pozitii ale palmelor si a modul de realizare a „auto-tratamentului” de baza;

– prezentarea si practica modului de realizare a „tratamentului” de baza adresat altor persoane;

– tehnici energetice japoneze ( in functie de timpul avut la dispozitie)

– intrebari si raspunsuri.

In cadrul cursului veti primi:

– Initieri traditionale asa cum sunt ele efectuate in Gendai Usui Reiki

– suport de curs cu principiile Reiki, tehnicile energetice japoneze si ilustrarea pozitiilor de palme pentru „auto-tratament” si „tratamentul” altor persoane.

in plus, dupa curs, veti primi acces la:

– grupul de practica si discutii.

– indrumare practica, pentru practicantii Reiki.

– reluarea cursurilor cu plata a 100 ron in functie de numarul de locuri ramase!


Curs Reiki Gradul 2  :

Este adresat acelora care doresc sa aprofundeze aceasta eficienta metoda de vindecare holistica, armonizare si optimizare a vietii. Odata invatata o puteti folosi pentru voi si pentru cei din jur; pentru cei care-si doresc sa creasca din punct de vedere spiritual si personal!

Ce veti invata la acest nivel:

Veti primi trei acordaje, cate unul pentru fiecare simbol pe care il veti invata.

Cu ajutorul simbolurilor veti dobandi abilitatea de a:
– amplifica Reiki
– a lucra pe problemele mental/emotionale
– a transmite Reiki in timp si spatiu, pentru realizarea optima a diferite proiecte e.t.c.

Cursul cuprinde urmatoarele tehnici, o parte din ele fiind experimentate la clasa:

Impamantarea
Tanden Chiryo-ho (Tehnica de detoxificare)
Koki-ho – o tehnica de a transmite Reiki, folosindu-ti respiratia
Gyoshi-ho – a transmite Reiki, cu ochii.
Heso Chiryo-ho  – Tehnica de vindecare prin intermediul ombilicului
Seiheki Chiryo-ho – O cale de eliminare a sabloanelor in gandire si a obiceiurilor proaste
Vindecarea in functie de „Hibiki” (A simti cu mainile): Byosen Reikan-ho si Reiji-ho
Hatsurei-ho – Aceasta este o cale ca sa te imbunatatesti ca si canal Reiki, si te ajuta sa cresti spiritual.
Vindecarea Jiko Joka (Auto-curatare)
Trimiterea de lumina, celulelor tale – Aceasta este o tehnica de focalizare Reiki, direct la nivel celular.

Participarea la acest curs va duce la cresterea considerabila a abilitatilor Reiki (cresterea energiei in putere si in calitate) si va continua procesul de purificare si vindecare a dumneavoastra.

 –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Curs Reiki Gradul 3

Studiul si practica nivelului 3 ne aduc: ridicarea conştiinţei prin conectarea mai puternica la sursa Reiki, realizarea Sinelui.

Ce veti invata la acest nivel:

 • Afirmatii pentru accesarea Constiintei Divine
  – Dezvoltarea spiritualitatii, calea catre fericire si armonie
  – Cunoasterea esentei vindecarii reiki
 • Initierea pe simbolul de Maestru
 • Simbolul de Maestru: rolul, utilizarea, semnificatia si functiile sale
  – Primirea indrumarii de la Sinele Superior
 • Rugaciune pentru pacea universala
  Cum sa contactezi Fiintele Superioare
  Comunicarea cu Sinele tau Superior
 • Meditatia Reiki
  – Practicarea afirmatiilor
  – Folosirea simbolurilor si transcenderea acestora
  – Spiritul Usui Reiki (cunoasterea si invataturile)
  – Esenta reiki si cele cinci principii Reiki
 • Tehnici de vindecare traditionale
  – pregatirea cu imaginea solara: metoda simbolurilor integrate e.t.c.

03Foto eu+logo 2 - png (2)

QUANTUM BIOENERGIE:

Quantum bioenergie – ȘCOALA DE BIOENERGIE Cristian Vasilescu

Toate fiinţele posedă câmpuri energetice (aura). La oameni, acestea sunt in relație directă cu psihicul lor și pot fi influenţate de gândire, de diferitele stări emotionale și de multi alți factori – traume fizice sau psihologice( la nivel conștient sau inconștient ) – condiții de trai, e.t.c.

La rândul lor, și aceste câmpuri energetice determină starea de sănătate şi forma corpului fizic. Atunci când aceste câmpuri sunt afectate, şi organismul va fi.

Bioenergoterapeutul, acţionând cu diferite proceduri de echilibrare energetică, poate corecta câmpul energetic, care în timp mai lung sau mai scurt va avea efect și asupra fizicului. Echilibrarea bioenergetică adusă de terapie activează capacitatea naturală de autovindecare a organismului.

Ședintele de Bioenergie: Durata unei ședinte – aproximativ zece minute.. In functie de vechime și de gravitate terapeutul va recomanda numarul de ședinte.

În timpul şedinţei, persoana tratată poate simţi furnicături, o uşoară încălzire a pielii, o stare de relaxare sau nimic special în funcție de senzitivitatea fiecăruia. În primele ședințe de terapie este posibil ca pacientul să manifeste stări de somnolenţă şi să transpire mai mult.

Pentru rezultate bune, este indicat ca pacientul să participe la toate şedinţele recomandate de terapeut. Atunci când terapeutul vă recomandă, este indicat să facă un control medical pentru a vedea dacă starea de sănătate s-a ameliorat.

Foarte important de reținut:

 • nu exclude tratamentul stabilit de medic
 • nu foloseşte nici un fel de substanţe ce ar trebui administrate oral sau injectabil
 • nu necesită un regim alimentar special sau schimbarea modului de viaţă
 • nu necesită încredere în terapeut sau metodă, dar trebuie sa-și dea acordul pentru tratament și să se prezinte la cabinet

Prin tehnicile de echilibrare a energiilor se pot remedia de la probleme începând cu dureri de spate, oase, până la cele nai grave afectiuni.

Despre Bioenergie | CURSURI QUANTUM BIOENERGIE

Bioenergia este forța care sustine viata in univers. Nu există viață fără bioenergie. Toate forțele universului, inclusiv conștiința umană, sunt transformări ale acestei energii cosmice.

Informația de sănătate este implementata în această energie de catre viata insasi, ceea ce face fiecare boală sa fie curabilă! Accesarea acestei energii perfecta, inteligenta, trezește și întărește potențialul energetic al sănătății în fiecare organism.

Bazat pe faptul că organismul este proiectat pentru auto-vindecare și că totul este dovedit a fi manifestări ale acestei energii inteligente, bioenergia restaureaza si echilibreaza activand propriile mecanisme de vindecare înnăscută a organismului.

Mulți dintre clienții noștri primesc sesiuni de Quantum Bioenergie sau vin la cursuri atunci cand se simt blocati in: sanatate, relatii, cariera, finanțe sau creativitate. Atunci când energia este blocata vă puteți simți stresat, epuizat și copleșit. Sunteti conștient că nu funcționati la capacitate maximă și știti că sunteti capabili de mult mai mult!

Solutia este Sistemul Quantum Bioenergie. Practicanții noștri pot obține instantaneu deblocarea energiei pentru a curge liber prin corpul, mintea si spiritul lor din interior spre exterior. Folosind doar tehnici de vindecare cu energia vitala naturala, ne reechilibram în mod eficient fluxul de energie al corpului, mintii si spiritului.

Armonizează-ți viața

Cursuri de Quantum Bioenergie pentru vindecare si o stare de bine

Invata sa-ti ajuti familia și prietenii, să beneficieze de vindecare, auto-dezvoltare și / sau descopera o nouă vocatie prin vindecarea cu Quantum Bioenergie

Tot ce este necesar se invata in cadrul seminarului. Nu sunt necesare o pregătire prealabilă, sau abilități speciale. Este o abilitate pe care oricine o poate învăța.

Pentru ca vindecarea prin bioenergie sa fie accesibilă pentru toată lumea, să o poata învata și să fie la fel de eficienta dacă este practicata de o casnică, de un camionagiu, un om de știință, un medic sau un diplomat, au fost pastrate in cadrul seminarului de nivel unu, doar notiunile cele mai eficiente si optime.

Tot ce trebuie să faci este: să primesti intierea, sa înveți cele zece proceduri, să înțelegi cateva principii simple și apoi sa le aplici exact ca in manual … Orice altceva este necesar se afla deja în Bioenergie.

Cursuri începători – Nivelul 1

Vindecarea cu Quantum Bioenergie este precisa, clara si eficienta datorita simplității sale. In cadrul seminarului pentru incepatori se invata un set de zece tehnici simple, dar puternice, care aplicate in cadrul protocoalelor pas cu pas, elimină blocajele din campul energetic pentru a activa procesul de vindecare la toate nivelurile ( fizic, emotional, mental, spiritual ).

In cadrul seminarului de nivel 1 vei invata cum sa aplici Quantum Bioenergia pentru:

– Optimizarea sistemului imunitar

– Imbunatatirea circulatiei sangelui

– Eliminarea rapida a durerii

– Îmbunătățirea funcțiilor unui organ sau zona specifica

Acestea și alte cunostinte sunt folosite pentru a trata toate problemele, insufla starea de bine sau a crește performanța in toate aspectele vietii.

PROTOCOALE – nu ne bazam pe intuitie

Tehnicile sunt utilizate în cadrul unei structuri foarte simple, dar precise. Există un început specific, mijlocul și sfârșitul, pentru fiecare protocol care permite ca terapia să devină usor o a doua natură pentru terapeut. Atunci cand terapeutul stie foarte clar ce să facă pas cu pas, este eliberat de îndoială și indecizie.

Îndoiala limitează sansele de vindecare. Un terapeut Quantum Bioenergie are toate instrumentele necesare pentru a-si construi și menține încrederea în munca lui. Ca terapeut, vei fi increzator ca atunci cand urmezi protocolul specific, vei fi foarte eficient si vei avea cel mai bun rezultat pentru clientul tau. Nu te vei îndoii de rezultat.

Și mai mult:

– Cum sa-ti menti starea de spirit ca terapeut

– Cum să stai „ afara din problemele pacientilor ”

– Importanta tensionarii sau relaxarii palmelor.

– Cum sa păstrezi curgerea energiei în direcția potrivita!

Seminarul de nivelul unu mai include:

– Demonstratii si multa practica

– Manual

– Sustinere dupa incheierea seminarului, avand posibilitatea sa reia cursul de oricate ori vrea, cu achitarea unei sume de 100 ron!

Cursuri avansați – Seminarul de nivel 2

La nivelul avansat invatati:

Vindecarea la distanta, organizarea vindecarii in cadrul grupurilor, cum sa scadeti timpul de aplicare al unei sedinte si al numarului de sedinte per serie de la cinci la patru, proceduri noi, diferite tipuri de meditatie, cum sa te protejezi pe tine si familia de influente nocive, sa cureti de energiile nocive locuintele, cum sa-ti implinesti planuri care pana acum ti-au fost blocate ( bineinteles fara sa ranesti pe altcineva ) e.t.c.

– La nivelul 2 vom demonstra puterea de a folosi Quantum Bioenergia la orice distanta. Vei vedea și traii experiența de a fi ajutat de la distanță și veti învața cum să folositi bioenergia pentru a va ajuta clienții sau familia, chiar si pe cei care trăiesc departe in lume.

– Aflați cum să organizati un grup de vindecare cu bioenergie foarte eficient. Cele mai rapide și mai puternice rezultate sunt adesea realizate in cadrul dinamicii grupului.

– Este posibil să nu fie evident pentru cei neexperimentati, dar fiecare terapeut si fiecare client din grup are un rol care amplifică foarte mult procesul de vindecare pentru grup ca întreg. Puteti folosi această amplificare pentru beneficiul clienților dumneavoastră.

Aflați cum puteți utiliza dinamica vindecarii de grup ca:

– Un singur practician lucrand cu un grup de clienți.

– Un numar de practicieni care lucrează împreună într-un grup de clienți.

In urma initierii pentru avansati vei deveni mai coerent energetic și, prin urmare, informația de sănătate va curge mai puternic, mai pura și mai multe rezultate vei avea. „Canalul” prin care curge energia prin tine se va extinde.

Și mai mult:

– Igiena mentală pentru terapeuti

– Influențe care afecteaza clientii nostri si pot ingreuna vindecarea sunt discutate și soluțiile explicate.

– Psihologia în caz de boală

– Stresul geopatic, electro-smog, precum și alți agenți patogeni sunt discutate, și soluțiile explicate.

%d blogeri au apreciat asta: