SERVICII

Terapia Bowen

Unele persoane își vor pune întrebarea, ce mai poate să facă și această terapie? Nu sunt destule? Ei, totuși, Tehnica Bowen se deosebește de celelalte

Aceasta este o terapie holistică, ce se bazează pe declanșarea capacitații de auto-vindecare a propriului nostru corp. Noi suntem în parte individualitați unice, deci și afectiunile de care suferim se manifestă într-un mod diferit. Există, însă, un „medic” care știe exact ce este in neregulă în corpul nostru și unde este localizată cauza problemelor, acesta este „DOCTORUL nostru INTERIOR”! Prin aplicarea mișcarilor specifice terapiei Bowen, foarte delicate, pe anumite locații specifice de pe corp, acest „Doctor Interior” este „trezit” preluând comanda și începând procesul de vindecare, în mod natural!

Geniul lui Tom Bowen, fondatorul tehnicii Bowen, a constat în descoperirea faptului ca organismul nostru dispune de abilitațile necesare rezolvării afecțiunilor și că aceste abilitați se declanșează în momentul în care se realizează relaxarea profundă a corpului.

„Noi nu impunem corpului o comandă din afară, ci transmitem mesajele corecte pentru ca organismul nostru să „re-formateze” sistemul, să se întoarcă la matricea originală, sănătoasă. Multă lume crede în teoria conform căreia am fost dotați de Creatorul nostru cu toate facilitațile necesare supraviețuirii, având tot ce ne trebuie pentru păstrarea unei stări de sănătate propice. Noi nu căutăm rezolvarea prin invadarea corpului cu substanțe artificiale sau metode care pot face mai mult rău decât bine; noi cerem organismului să întreprindă măsurile necesare pentru vindecare, în propriul sau ritm, oferindu-i timp și respectându-i limitele, explică terapeuţii Bowen.

Atingerile Bowen, ne-invazive, sunt ca niște mângâieri și totuși destul de „puternice” pentru a îți induce o stare profundă de relaxare. Tocmai din această profundă stare de relaxare începe vindecarea. Nu mulți sunt cei care se pot relaxa atât de eficient încât să nu mai aibă nevoie de „ceva” din exterior pentru a-i ajuta. Ceea ce este important reprezintă faptul că ședințele de Bowtech se fac într-un interval între 5 și 10 zile de obicei. În acest interval corpul încă lucrează. De exemplu, durerile de cap sau coloană pot fi atenuate deja de la prima ședintă.

Persoanele care m-au ales sa le tratez prin metoda Bowen, revin cu entuziasm și bucurie, declarând că somnul lor s-a îmbunătățit, starea generală este din ce în ce mai bună și nu mai obosesc așa de repede. Există și persoane cu probleme mai grave care sunt sfătuiți de catre medici, ca ultimă instanță, să treacă prin intervenții chirugicale. Căutând alternativă, multe persoane au încercat terapia Bowen șî și-au rezolvat astfel problemele de sănătate fără să mai fie nevoie de intervenția chirurgicală.

Ceea ce pare că se întamplă în timpul unei ședințe Bowen, este că organismului i se permite să se reorienteze către memoria unei stări anterioare de sanătate, sau catre tiparul original. Pentru că mișcarile Bowen sunt efectuate pe puncte structurale cheie, pe care creierul le folosește ca puncte naturale de referintă, pentru a determina postura, aceste mișcari realizate în puncte anume au un efect uriaș asupra felului în care corpul se susține pe sine.

Pentru unii poate fi ceva ce ține de domeniul SF-ului, de fapt totul este real si cât se poate de natural!

cost = 50 ron ședința

CURSURI:

  • USUI GENDAI REIKI
  • KARUNA REIKI
  • QUANTUM BIOENERGIE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s