TESTIMONIALE

bowen-therapy-big

 

 

Cornelia:

”  Pentru toti cei interesati de terapia Bowen, doresc sa va scriu despre rezultatele pe care le-am obtinut dupa cateva luni de terapie. Am facut terapie atat eu, cat si baietelul meu la dl. Cristian Vasilescu. La mine s-a rezolvat in scurt timp problema unui chist ovarian de 2,5 cm, care a disparut fara nici un alt tratament dupa cca 2-3 luni.

De asemenea, desi nu mai alaptam de 1 an, inca mai aveam o mica secretie de lactatie, care a disparut definitiv dupa incheierea intregului protocol de cca 20-25 sedinte.

Baietelul meu, acum in varsta de 1 an si 10 luni, are sindrom down si s-a lucrat in special pt partea motorie; desi am facut cu el kinetoterapie, progresele erau f mici si la un moment dat nici nu a mai vrut sa colaboreze, plangea, asa ca am facut o pauza de la kineto si chiar in aceasta perioada baietelul a inceput sa faca progrese mari: in interval de 2-3 luni a inceput sa se ridice singur in fundulet, sa se tarasca, apoi sa se ridice singur in patut si sa faca primii pasi prin casa, tinut de manute.

Terapia l-a ajutat si pe partea de imunitate, in tot acest timp nu a avut pb de sanatate, raceli sau viroze, depasind cu bine sezonul rece. In prezent continuam terapia si va voi tine la curent cu progresele. Pentru toti cei care au copilasi cu dizabilitati (sindrom down, autism, tetrapareza etc) va sfatuiesc sa incercati si aceasta terapie, le poate fi de mare folos. Va multumesc”

Cristina Bucur:

” Am apelat la terapia Bowen datorita durerilor de spate care ma chinuiau in special dupa sarcina, scolioza de care sufeream din copilarie, agravandu-se. Nu puteam sa merg mai mult de 15-20 de minute pe jos, sa imi ridic fetita in brate sau sa gatesc fara sa am dureri de spate. Dupa 6 sedinte de terapie durerile au incetat. D-le Vasilescu, va multumesc. „

Marius Voicu:

” Îi mulțumesc D-lui Vasilescu, prima data cînd am mers la terapie mi sa părut o glumă. Pe urmă după doar cîteva sedințe am vazut si rezultatele .Eu am avut: o discopatie lombara, probleme cu cervicala, mers greoi, dureri de picioare, probleme care s-au rezolvat. Din pacate locuind in bucuresti nu mai ajung la domnia sa.”